For foreldre

På GalaxeLAN vil vi at alt skal være trygt og godt for alle deltakere. Derfor har vi laget denne siden som samler en del informasjon for foreldre.

 

Vi tar inn deltakere helt ned til 12-årsalderen, men disse må ha med seg forelder eller samtykkeskjema fra forelder opp til fylte 16 år for å komme inn. (Last ned her)

Vi forbeholder oss retten til å si at det er foreldre som i hovedsak har ansvar for barna sine, og det er deres ansvar å følge opp barna deres til før, under og etter Galaxelan. Vi vil selvfølgelig stille opp der vi kan om det skulle være nødvendig, og sørge for at det er trygt for deg som forelder og barn å være på Galaxelan.

Har du noen spørsmål, se Kontakt oss

Bak Galaxelan så er det en Arrangementleder, et stort Crew på ca 40stk, en gruppe fra Team Fritid, og Skien Fritidspark, samt mange sponsorer som får lanet til å gå rundt!
Nedre aldersgrense er 12 år. Er du under 16 år, må du ha med et samtykkeskjema fra foreldrene dine. Last ned her.
Vi har nulltoleranse for alkohol og andre rusmidler. Skulle det oppstå en situasjon med rusmidler, så vil dette slås hardt ned på. Det vil resultere umiddelbar utkastelse. Husk at dette er et arrangement hvor barn ned i 12 års alderen oppholder seg.
På LAN er det lurt å få med seg alt du trenger før du reiser hjemmefra. Uavhengig av om du spiller på PC eller konsoll, trenger du minimum 10m internettkabel (les om forskjellige kabeltyper her) og evt skjøteledning. Andre ting som kan være lurt å ha med er vannflaske, noe mat, penger til kantina/pizzabakern, håndkle, klær og generelle toalettsaker. Det kan også være en fordel å ta med luftmadrass og sovepose/dyne og pute.
Matalternativene vi har er kiosken ved badeparken, Pizzabakeren og det vil være toast på nattestid. Både kiosken, Pizzabakeren og de som selger toast tar både kort og kontant. Det finnes også en Rema 1000 ca. 1km unna!
Når du ankommer Skien Fritidspark vil du se en parkeringsplass på høyre side. Den må gjerne benyttes, siden det garantert vil bli veldig fullt i rundkjøringen foran skolen. Det er også forbudt å stå parkert i rundkjøringen, og du kan risikere å få bot. GalaxeLAN åpner dørene fredag kl 16.00, og stenger kl 12.00 på mandag morgen. Det vil si at kl 12.00 må alle begynne å pakke sammen og reise hjem.