For foreldre

På Galaxelan så vil vi at alt skal være trygt og godt for alle deltakere. Vi tar inn deltakere helt ned til 13 års alderen, men disse må ha med seg forelder eller samtykkeskjema fra forelder opp til fylte 16 år for å komme inn. (Last ned her)

Vi vil forbeholde oss retten til å si at det er foreldre som i hovedsak har ansvar for barna sine, og det er deres ansvar å følge opp barna deres til før, under og etter Galaxelan.

Vi vil selvfølgelig stille opp der vi kan om det skulle være nødvendig, og selvfølgelig sørge for at det er trygt for deg som forelder og barn å være på Galaxelan.

Har du noen spørsmål, se Kontakt oss

Hvem står bak?
Bak Galaxelan så er det en Arrangementleder, et stort Crew på ca 40stk, en gruppe fra Team Fritid, og Skien Fritidspark, samt mange sponsorer som får lanet til å gå rundt!
Aldersgrense
Nedre aldersgrense er 13 år. Fra 13-16 år så må du ha med et samtykkeskjema fra foreldrene dine.
Alkohol og rusmidler
Vi har NULL toleranse for Alkohol og andre rusmidler. Skulle det oppstå en situasjon med rusmidler, så vil dette slås hardt ned på. Vil resultere i en advarsel og utkastelse.
Teknisk behov og utstyr
På lan er det lurt å få med seg alt du trenger før du reiser hjemmefra. Avhengi om du spiller på PC eller konsoll, så trenger du minimum 10m med internett kabel og evt skjøteledning. Andre ting som kan være lurt å ha med er vannflaske, noe mat, penger til kantina/pizzabakern, håndkle og klær, generelt toalettsaker. Kan også være en fordel å ta med luftmadrass og sovepose/dyne og pute.
Mat og penger
Mat alternativene vi har er kiosken ved badeparken, pizzabakern og det vil være toast på natt tider. Både kiosken, pizzabakern og de som selger toast tar både kort og kontant. Det finnes også en Rema 1000 ca 1km unna!
Ankomst og avreise
Når du ankommer Skien Fritidspark så vil du se en parkering på høyre side. Den må gjerne benyttes, siden det vil garantert bli veldig fullt i rundkjøringa foran skolen. Det er også forbudt å stå parkert i rundkjøringa, og du kan risikere å få bot. Galaxelan åpner dørene fredag kl 16.00, og stenger kl 12.00 på mandag morgen. Det vil si at kl 12.00 så må alle begynne å pakke sammen og reise hjem.