AktueltGalaxeLAN 2022CS:GO compo info

CS:GO compo info

av | 7. oktober 2022

Hei alle sammen!
Vi håper dere er klare for LAN!!

Her kommer litt info angående CS:GO turneringen:

  • Påmelding til CS:GO turneringen gjøres på denne siden:
    https://esportal.com/no/tournament/3689
  • På Esportal sin side logger du bare inn med steambrukeren din for å få en egen konto på Esportal. Det er noe ALLE som skal delta må gjøre. Deretter registrerer lag-kapteinen laget deres ved å trykke på «Registrer deg nå» tabben. Kapteinen legger så inn et lagnavn og eventuelt en logo for laget, og kan deretter invitere resten av laget sitt. For å gjøre dette må dere legge hverandre til som venn på Esportal eller spørre om å få bli med på laget dere har opprettet! (Da trykker du på lag -> (Lag-navn) -> «Spør om å bli med». Så må kapteinen godkjenne deg.
  • Når laget er klart, må dere laste ned Esportal klienten, helst så tidlig som mulig. Det som er veldig VIKTIG er at klienten er installert på samme harddisk/SSD som CS. Denne klienten har innebygd anti-cheat og må være i orden, hvis ikke får man ikke koblet seg til våre servere. Man kan teste klienten ved å koble seg til en offentlig server. Alt dette burde være testet og i orden MINST 30 minutter før kamp-start klokken 20:00 i kveld (fredag). Vi anbefaler å gjøre dette så fort dere ankommer LANet!

Ved eventuelle spørsmål kan dere skrive i 💥csgo-chat og tagge meg eller @Martin | Bansen, så hjelper vi dere så fort vi kan! For å få tilgang til denne kanalen, går dere til ⭐kanal-roller og reagerer på CS:GO ikonet!

Dette innlegget er skrevet av Silje Nybøe Bråthen.
Silje har som crew admin hovedansvaret for crewet, og for å rekruttere nye crewmedlemmer. Hun er også ansvarlig for å finne sponsorer.