GalaxeLANs personvernpolicy

GalaxeLANs personvernpolicy

Hvem vi er

Nettadressen vår er: https://galaxelan.no.

Hvilken personlig informasjon vi samler inn og hvorfor vi samler den inn

Kommentarer

Når besøkende kommenterer på siden vår, samler vi inn data skrevet inn i kommentarfeltet, og den besøkende sin IP-adresse og nettleserens brukeragent for å bistå spambeskyttelse.

Mer informasjon finnes i Disqus’ personvernpolicy.

Media

Hvis du laster opp bilder på nettsiden, burde du unngå å laste opp bilder med innebygget plasseringsdata (EXIF GPS) inkludert. Besøkende på nettsiden kan laste ned og trekke ut all plasseringsdata fra bilder på nettsiden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du kommenterer på nettsiden vår, kan du måtte samtykke til at vi lagrer navnet, e-postadressen og nettsiden din i informasjonskapsler. Disse er for din enkelhets skyld, så du ikke trenger å fylle inn informasjonen din når du kommenterer igjen. Disse informasjonskapslene varer i et år.

Hvis du har en konto og du logger inn på nettsiden, lagrer vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapslen inneholder ikke noe personlig informasjon og blir slettet når du lukker nettleservinduet.

Når du logger inn, lagrer vi også flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen din og visningsinnstillingene dine. Innloggingsinformasjonskapsler varer i to dager, og visningsinnstillingsinformasjonskapsler varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, blir innloggingsinformasjonskapslene slettet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, blir en en ytterligere informasjonskapsel lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapslen inneholder ikke noe personlig informasjon, og indikerer bare innleggs-ID-en til artikkelen du redigerte. Den utløper etter en dag.

Dette er en oversikt over informasjonskapsler som brukes på denne nettsiden:

Innebygget innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygget innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler, m.m.). Innebygget innhold fra andre nettsteder oppfører seg på akkurat samme måte som om den besøkende hadde besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjeparts sporing og overvåke din samhandling med det innebyggede innholdet, inkludert å spore din samhandling med det innebyggede innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Analyseverktøy

Hvem vi deler data med

Hvor lenge vi beholder data

Hvis du kommenterer, blir kommentaren og dens metadata beholdt for alltid. Dette er så vi kan gjenkjenne og godta alle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en moderasjonskø.

For brukere som registreres på nettsiden vår (hvis noen), lagrer vi også den personlige informasjonen de tilbyr i brukerprofilen. Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige informasjon til enhver tid (de kan ikke endre brukernavn). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere den informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dine data

Hvis du har en brukerkonto på denne nettsiden, eller kommenterer, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har tilbudt oss. Du kan også be om at vi sletter data vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å ha for administrative, lovlige eller sikkerhetsgrunner.

Hvor vi sender data

Besøkendes kommentarer kan bli sjekket gjennom en automatisert spamoppdagelsestjeneste.

Din kontaktinformasjon

Ytterligere informasjon

Hvordan vi beskytter dataene dine

Hvilke databruddprosedyrer vi har på plass

Hvilke tredjeparter vi mottar data fra

Hva slags automatisk beslutningstaking og/eller profilering vi gjør med brukerdata

Bransjelovgivningsopplysningskrav