Om GalaxeLANGalaxeLANs historie

GalaxeLANs historie

Det første GalaxeLANet ble arrangert januar 2008 i gymsalen på Åfoss Barneskole i samarbeid med fritidsklubben Funkis. Da var det Counter-Strike 1.6 som var hovedkonkurransen med en førstepremie på 5000 kroner. LANet var en stor suksess og vi fylte opp over nitti av våre hundre plasser. Det var tydelig at det var stor interesse for å være med på LANet, så vi gjentok arrangementet i januar, april og november hvert år fra 2008 til 2011. Etter noen år kom det endelig fibernett til Åfoss og vi fikk oppgradert internettlinjen vår til 100 Mbit/s, over fem ganger raskere sammenlignet med tidligere.

LANet i november 2010 var det første som ikke fant sted på Åfoss og det ble da arrangert på Klosterøya.

I 2011 hadde vi fire LAN, tre på Åfoss og vårt første LAN i Skien Fritidspark. Det ble laget en aftermovie fra LANet som kan sees her.

Siden den gang har GalaxeLAN vært i Skien Fritidspark hvert år, bortsett fra i 2014, da GalaxeLAN ble arrangert i Ibsenhuset.

GalaxeLAN har med andre ord vokst fra å være et lite LAN arrangert utelukkende på Åfoss Barneskole til å bli et av Telemarks største LAN med plass til rundt 500 deltakere, cirka fem ganger større sammenlignet med hvor vi begynte.

Bilde fra opprigg til GalaxeLAN 2017.