Praktisk informasjonInformasjon for foreldre

Informasjon for foreldre

Har du et barn som ønsker å dra på GalaxeLAN? Da har du kommet til rett sted, for her har vi samlet all informasjon foreldre måtte trenge.

Vi forbeholder oss retten til å si at det er foreldre som i hovedsak har ansvar for barna sine, og det er deres ansvar å følge opp barna deres før, under og etter GalaxeLAN. Vi vil selvfølgelig stille opp der vi kan om det skulle være nødvendig, og sørge for at det er trygt for deg som forelder og barn å være på Galaxelan.

Har du noen spørsmål, se Kontakt oss.

Hvem står bak?

Skien kommune står ansvarlig for arrangementet.

Bak GalaxeLAN er det en arrangementleder, et stort crew på om lag 40 personer, en gruppe fra Team Fritid, og Skien Fritidspark. I tillegg har vi mange sponsorer som får lanet til å gå rundt!

Aldersgrense

Vi tar inn deltakere helt ned til 12 år, men deltakere under 16 må ha med seg samtykkeskjema fra forelder for å komme inn. (Last ned her)

Alkohol og rusmidler

Vi har nulltoleranse for alkohol og andre rusmidler. Dersom det oppdages at en deltaker har med seg eller bruker rusmidler, vil dette bli slått hardt ned på, og deltakeren  vil bli utvist fra arrangementet. Dette er et arrangement hvor barn ned i 12-årsalderen deltar.

Teknisk behov og utstyr

På LAN er det lurt å få med seg alt man trenger før man reiser hjemmefra. Vi anbefaler at alle deltakere har med seg minimum 10 meter nettverkskabel og en skjøteledning. Andre ting som kan være lurt å ha med er vannflaske, noe mat, penger til kafeteriaen/pizzavogna, håndkle, klær og toalettsaker. Det kan også være en fordel å ta med luftmadrass og sovepose / dyne og pute.

Mat og penger

Matalternativene vi har er kiosken ved badeparken og Pizzabakeren. Det vil også selges toast på nattestid. Både kiosken, Pizzabakeren og de som selger toast tar både kort og kontant. Det finnes også flere butikker i nærheten.

Ankomst og avreise

Når dere ankommer Skien fritidspark vil dere se en parkeringsplass på høyre side. Den må gjerne benyttes, siden det garantert vil bli veldig fullt i rundkjøringen foran bygget. Det er også forbudt å stå parkert i rundkjøringen, og du kan risikere å få bot. GalaxeLAN åpner dørene fredag kl 15.00, og stenger kl. 12 på søndag morgen. Det vil si at innen kl. 12 må alle ha pakket sammen og være på vei hjem. Skal du reise kollektivt? Da har vi en hendig reiseplanlegger du kan bruke!