GalaxeLAN 2017

Nicolai Bratsberg

Nicolai Bratsberg

Web Admin på GalaxeLAN 2020.

GalaxeLAN nærmer seg!

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on tumblr
Share on telegram
Share on email

I kveld er det 4 dager til GalaxeLAN, og mange av dere har sikkert allerede begynt å pakke. Hvis du er usikker på hva du skal ta med deg, har vi satt sammen en pakkeliste på informasjonssiden. På samme side finner du også reglene våre (som det er superviktig at du leser før du kommer), ofte stilte spørsmål, praktisk informasjon ved ankomst og informasjon om fasilitetene i Skien Fritidspark.

Har du ikke kjøpt billetter ennå? Fortvil ikke, du kan fortsatt kjøpe billetter her. Det er også mulig å kjøpe billetter i inngangen, men da forekommer 50 kroner prispåslag. Hvis ikke du vil bli hele helgen, men bare vil stikke innom en dag, selger vi dagspass for 100 kroner. Disse gjelder fra klokken 13-01, og kan bare kjøpes i inngangen når du kommer. Kunne du tenke deg å delta i en konkurranse eller to? I år har vi konkurranser i mange forskjellige spill (inkludert Fortnite og CS:GO), og deler ut totalt over 57 000 kroner i premier. Påmelding her.

Nytt i år er at vi har senket aldersgrensen til 12 år! Husk fortsatt om du er under 16 år at du må ha med samtykkeskjema signert av foresatte. Det kan du laste ned her. Hvis du er forelder og enten er litt skeptisk, eller bare har noen spørsmål før du sender barnet ditt på LAN, har vi satt sammen en egen informasjonsside bare for deg! Den kan du se her. Hvis du lurer på hvordan du skal komme deg hit, har vi en egen reiseplanlegger! Med den kan du planlegge reisen din til GalaxeLAN fra hele Norge. Trykk her for å prøve den.

Vi håper å se akkurat deg på GalaxeLAN, og nå er det under 4 dager igjen!
Hilsen Crewet v/ webansvarlig Nicolai B

Del dette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on tumblr
Tumblr
Share on telegram
Telegram
Share on email
E-post

Legg igjen en kommentar

Les flere artikler

GalaxeLAN 2020 avlyses

GalaxeLAN 2020 er dessverre avlyst grunnet koronasituasjonen i Norge. Vi hadde lenge et håp om å klare å gjennomføre i mindre skala,

Les mer »

Takk for i år!

I går pakket vi sammen, og GalaxeLAN er ferdig for i år. På GalaxeLAN 2019 var det over 300 deltakere, og på

Les mer »