AktueltGalaxeLAN 2019GalaxeLAN nærmer seg!

GalaxeLAN nærmer seg!

av | 30. september 2019

I kveld er det 4 dager til GalaxeLAN, og mange av dere har sikkert allerede begynt å pakke. Hvis du er usikker på hva du skal ta med deg, har vi satt sammen en pakkeliste på informasjonssiden. På samme side finner du også reglene våre (som det er superviktig at du leser før du kommer), ofte stilte spørsmål, praktisk informasjon ved ankomst og informasjon om fasilitetene i Skien Fritidspark.

Har du ikke kjøpt billetter ennå? Fortvil ikke, du kan fortsatt kjøpe billetter her. Det er også mulig å kjøpe billetter i inngangen, men da forekommer 50 kroner prispåslag. Hvis ikke du vil bli hele helgen, men bare vil stikke innom en dag, selger vi dagspass for 100 kroner. Disse gjelder fra klokken 13-01, og kan bare kjøpes i inngangen når du kommer. Kunne du tenke deg å delta i en konkurranse eller to? I år har vi konkurranser i mange forskjellige spill (inkludert Fortnite og CS:GO), og deler ut totalt over 57 000 kroner i premier. Påmelding her.

Nytt i år er at vi har senket aldersgrensen til 12 år! Husk fortsatt om du er under 16 år at du må ha med samtykkeskjema signert av foresatte. Det kan du laste ned her. Hvis du er forelder og enten er litt skeptisk, eller bare har noen spørsmål før du sender barnet ditt på LAN, har vi satt sammen en egen informasjonsside bare for deg! Den kan du se her. Hvis du lurer på hvordan du skal komme deg hit, har vi en egen reiseplanlegger! Med den kan du planlegge reisen din til GalaxeLAN fra hele Norge. Trykk her for å prøve den.

Vi håper å se akkurat deg på GalaxeLAN, og nå er det under 4 dager igjen!
Hilsen Crewet v/ webansvarlig Nicolai B

Dette innlegget er skrevet av Nicolai Bratsberg.
Nicolai B er som web admin ansvarlig for drift av nettsidene til GalaxeLAN, inkludert den du er på nå.